Mijn favorieten

Verkopen

U wilt uw huis verkopen? Verkoop makelaar nodig ? Maar hoe moet u nu te werk gaan? Wij kunnen er voor zorgen dat uw woning aangeboden wordt op internet via hetuitwisselingssystemen van de NVM, dat er met zorg een brochure wordt samengesteld, dat er goede reclame wordt gemaakt en zorg en aandacht wordt besteed aan de verkoop van uw woning. U belt ons om een afspraak te maken, zodat wij bij u een kijkje kunnen nemen om een goede schatting te kunnen maken wat de juiste vraagprijs moet worden. 

In overleg met u stellen we de vraagprijs vast en gaan we aan de slag. We melden uw object aan bij de NVM, MVA, eigen site etc., maken een brochure, plaatsen uw woning op internet met foto’s en tekst en plaatsen om de zoveel tijd een advertentie in een van de bekende dagbladen, uiteraard na overleg met u. De verkoopmakelaar van de toekomst zijn wij !!
 

Bezichtigingen

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en vorderingen op de markt. Bij bezichtigingen zijn wij altijd zelf aanwezig om de klanten te woord te staan. Na de onderhandelingen maken wij voor u de afspraken bij de notaris en zorgen ervoor dat alles goed verloopt zodat u zich bezig kan houden met de verhuizing en alle dingen die daarbij komen kijken. 

Mocht u achteraf nog vragen hebben over de verkoop van uw woning dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Indien u van onze diensten en begeleiding inzake het verkopen van onroerend goed gebruik wilt maken is het verstandig om met één van onze makelaars een afspraak te maken. Zie hiervoor onderstaand contactformulier

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring