Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Haarlemmermeerstraat 169 Iii in Amsterdam 1058 JZ

Haarlemmermeerstraat 169 III

1058 JZ Amsterdam
Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Omschrijving

** English text below**
Fraai en licht 4 kamer hoekappartement (eigen grond) in de populaire Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid. Met dakterras, 3 slaapkamers en een fijne woonkamer.
Wat maakt dit appartement bijzonder? De grote woonkamer op de derde verdieping heeft veel ramen en is daardoor erg licht. Via een interne trap bereik je de vierde verdieping. Hier loop je het dakterras...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 80 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

English translation below
** English text below**
Fraai en licht 4 kamer hoekappartement (eigen grond) in de populaire Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid. Met dakterras, 3 slaapkamers en een fijne woonkamer.
Wat maakt dit appartement bijzonder? De grote woonkamer op de derde verdieping heeft veel ramen en is daardoor erg licht. Via een interne trap bereik je de vierde verdieping. Hier loop je het dakterras op, een heerlijk rustige stek middenin de stad. Het huis is slim ingedeeld, met moderne keuken en badkamer. En alles wat wonen in Amsterdam zo leuk maakt, vind je om de hoek.

Indeling
Begane grond: gezamenlijke entree en trappenhuis.
Derde verdieping: entree, hal, slaapkamer aan de voorzijde, doorzonwoonkamer op de hoek met een trap naar de vierde verdieping, keuken en badkamer.
Vierde verdieping: 2 kamers die als slaapkamer en als inloopkast /berging in gebruik zijn genomen. Toegang tot het dakterras. Tevens bevindt de CV-installatie en de wasruimte zich op deze verdieping. Deur naar trappenhuis.

Locatie
Wonen in de Hoofddorppleinbuurt is aangenaam door het grote aanbod van voorzieningen én de centrale en toch rustige ligging. Café van Mechelen, Helder, Gent aan de Schinkel, de Vondeltuin maar ook Ron’s Gastrobar of Blauw liggen op loopafstand. Op het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat en Sloterkade vind je veel winkels voor dagelijkse boodschappen. De Hema maar ook toffe conceptstores liggen om de hoek net als meerdere supermarkten. Sporten, kinderopvang, goede scholen en Vondelpark maken het aanbod compleet. Met de auto zit je zo op de Ring A10, en ook het openbaar vervoer is goed, tram 2 en meerdere bussen stoppen voor de deur.

Woonkamer
De woonkamer is heerlijk licht door de vele ramen en hoekligging en meet een oppervlakte van circa 35m2. Het is een voormalige en-suite kamer en met het terugbrengen van een muurtje, kan eenvoudig een extra slaapkamer worden gemaakt. De kamer is voorzien van een houten vloer en biedt plaats aan een zitkamer gedeelte en een eetkamer gedeelte. Vanuit de woonkamer is er een trap naar de vierde verdieping. Vanuit de kamer kijkt u uit op het Hoofddorpplein, de hele derde verdieping heeft diepe vensterbanken, waardoor sfeervolle zitplekken met uitzicht naar buiten ontstaan.

Keuken
De keuken ligt aan de achterzijde en biedt plaats aan een L-vormige keuken lichte keuken met diverse inbouwapparatuur. Ook hier ligt een houten vloer op de grond.

Badkamer
De badkamer is slim ingedeeld met een dubbele wastafel, een ligbad, het toilet en een handdoekenradiator. De wanden zijn betegeld met witte tegels en de vloer met grijze tegels.

Slaapkamers
Op de derde verdieping bevindt zich aan de Haarlemmermeerstraat een slaapkamer met een oppervlakte van circa 9m2 inclusief een vaste kast. Op de vierde verdieping is nog een kamer, momenteel is dit de masterbedroom met een oppervlakte van 11m2. Daarnaast is een extra kamer, nu ingericht als inloopkast maar eerder gebruik als babykamer.
Een extra slaapkamer kan gecreëerd worden door de woonkamer op te delen. In totaal kom je dan uit op 4 slaapkamers.

Dakterras
Het dakterras ligt op de vierde verdieping en is bereikbaar middels openslaande houten deuren. Het terras meet een oppervlakte van 10m2 en biedt een heerlijke zonnige plek in de ochtend / middag uren.
Het terras is met vergunning aangelegd.

Opbergkast
Op de vierde verdieping is een ruime bergkast, te bereiken via het trappenhuis. In het trappenhuis zijn slimme opbergkasten gemonteerd.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de straat en de omliggende straten. Bewoners komen in aanmerking voor een parkeervergunning. Voor het verkrijgen van informatie inzake wachttijden verwijzen wij naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Roerende zaken
Zie de ingevulde lijst van zaken.

Grondsoort
Het appartementsrecht is gelegen op EIGEN GROND.

Splitsingsakte
De vierde verdieping staat in de splitsingsakte te boek als zolderkamers / bergingen.
De akte is opgesteld in 1998 en het Modelreglement dat van toepassing is uit 1992.

VvE en servicekosten
De Vereniging van Eigenaars wordt beheerd Velzel VVE diensten. De laatste stukken zijn bij ons op kantoor beschikbaar.
De servicekosten bedragen in totaal € 130,58 per maand.

Oplevering en koopakte
Oplevering van het appartement vindt plaats in overleg met de verkopers.
De keuze van de notaris is aan koper. Koper wijst na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan gevestigd in Amsterdam of Amstelveen. Het koopcontract dat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam.

Meting
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgesteld in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.
De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van Henk Burger Makelaardij og BV en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

English text:
For sale. Spacious and bright corner apartment in a popular neighborhood in Amsterdam South. With roof terrace, 3 bedrooms and a large living room. The living room on the third floor room has many windows and is very light. By an internal staircase you reach the fourth floor. Here you find the roof terrace, a wonderfully peaceful spot in the middle of the city. The house is cleverly laid out, with modern kitchen and bathroom. You will find everything that makes living in Amsterdam so special just around the corner.

The apartment is standing in the Haarlemmermeerstraat, near the Hoofddorpplein. The neigbourhood was build in the 1920s. This neighborhood is a popular neighborhood in the south of Amsterdam. You can find a lot of shops for your daily shopping nearby, as well as bars, restaurants and a childcare centres. Vondelpark and the Nieuwe Meer are also just a few minutes away. This area is certainly a great area to live, offering all the benefits of the city whilst being in a quiet area. Zuidas and Schiphol are nearby. The A10 and A4 motorways are really close and the public transport is excellent.

Layout
Ground floor: shared entrance and staircase.
Third floor: entrance, hall, 1 bedroom at the front, spacious living room on the corner with a staircase to the fourth floor, kitchen and bathroom.
Fourth floor: 2 rooms, one is a bedroom and one is a walk-in closet / storage room. Just to be a baby bedroom. Access to the roof terrace. The heating system and the laundry closet are also located on this floor. Here you find an extra door to staircase.

Living room
The living room is wonderfully light with many windows and corner location and measures 35m2. It is a former en-suite room and with the return of a wall, an extra bedroom can easily be made. The room has a wooden floor and offers space for a sitting room area and a dining room area. In the living room there is a staircase to the fourth floor.

Kitchen
The kitchen area is light, has an classic window and an L-shaped kitchen with various appliances.

Bathroom
The bathroom is cleverly divided with a double sink, a bath, the toilet and a towel radiator. The walls haves with white tiles and the floor gray tiles.

Bedrooms
On the third floor there is a bedroom with an area of approximately 9m2. On the fourth floor is another room, currently this is the master bedroom with an area of 11m2. In addition, an extra room, now furnished as a walk-in closet but rather used as a baby room. An extra bedroom can be created by dividing the living room. In total you end up with 4 bedrooms.

Roof terrace
The roof terrace is located on the fourth floor and is accessible through sliding wooden doors. The terrace measures an area of 10m2 and offers a lovely sunny spot in the morning / afternoon hours. The terrace is laid out with a permit.

Storage cabinet
On the fourth floor is a spacious storage closet, accessible via the stairwell.

Parking
Parking is possible in the street and the surrounding streets. Residents can get a parking permit. Information about waiting times, you can find at the website of the Municipality of Amsterdam.

Ownership
This property is freehold.

VvE and service costs
The Association of Owns is professionally managed bij Velzel VVE services. The reports of the last meetings are available at our office. Monthly service fee is € 131.

Delivery
In consultation, is possible in the short term.

Specifics:
Located in the popular South of Amsterdam
Large and very light livingroom
3 bedrooms
Roof terrace
The property is freehold

You will be pleasantly surprised by the space of this bright and airy house and its location. Call your NVM real estate agent or our office to plan a viewing of this house.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien
Spacious and bright corner apartment in a popular neighborhood in Amsterdam South. With roof terrace, three bedrooms and a nice living room. What makes this apartment special? The large living on the third floor room has many windows and is therefore very light. Via an internal staircase you reach the fourth floor. Here you find the roof terrace, a wonderfully peaceful spot in the middle of the city. The house is cleverly laid out, with modern kitchen and bathroom. You will find everything that makes living in Amsterdam so special just around the corner. The Vondelpark, many restaurants and shops makes this a pleasant place to live. Like to hear more information in English, please let us know.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 499.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 131,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 80 m² Gebouwgebonden buitenruimte 10 m² Externe bergruimte 1 m² Inhoud 268 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 3e woonlaag Dakterras Ja Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vaillant (Gas Combiketel uit 2000, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Sloten (N-H) Sectie O Perceelnummer 2979 Index 14 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Sloten (N-H) Sectie O Perceelnummer 2979 Index 17 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Haarlemmermeerstraat 169 III, 1058 JZ Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.