Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Burgemeester Hogguerstraat 871 in Amsterdam 1064 EC

Burgemeester Hogguerstraat 871

1064 EC Amsterdam
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

DRIE/VIER KAMER appartement op de tweede verdieping aan de populaire Burgemeester Hogguerstraat.
Het appartement ligt op de tweede woonlaag en beschikt over een zonnig balkon op het westen.
Door de rustige en gunstige ligging van het appartement als enige aan de galerij, biedt de woning veel privacy en een extra buitenruimte aan die galerij om aangenaam in de zon te zitten.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 77 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

DRIE/VIER KAMER appartement op de tweede verdieping aan de populaire Burgemeester Hogguerstraat.
Het appartement ligt op de tweede woonlaag en beschikt over een zonnig balkon op het westen.
Door de rustige en gunstige ligging van het appartement als enige aan de galerij, biedt de woning veel privacy en een extra buitenruimte aan die galerij om aangenaam in de zon te zitten.

De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen.
Het complex aan de Burgemeester Hogguerstraat telt een dertiental woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften.

Het complex is gebouwd in de periode 1960-1970 en beschikt over een actieve huismeester.
Dit appartementsrecht bevindt zich in het derde flatgebouw, bergingen bevinden zich op de begane grond.

Voor de deur van het appartement bevinden zich het recreatiegebied de Sloterplas, het Sloterpark en de jachthaven met Sloterstrand en het aangrenzend restaurant met terras.

Ook voorzieningen als winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich op korte afstand van de appartementen, Plein 40-45 is op fietsafstand van de woning gelegen.

Indeling:
Entree met meterkast, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De vertrekken bestaan thans uit een keuken, een woonkamer en twee slaapkamers, een badkamer, toiletruimte en een ruime hal. Daarnaast is er een groot balkon op het westen gelegen en een berging in de onderbouw.

In de keuken is zeil aangebracht, de woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer.
De woning is, m.u.v. de badkamer ruimte, uitgerust met dubbele beglazing.

Woonkamer:
De (doorzon) woonkamer geeft toegang tot het balkon op het westen. Het is mogelijk om de ruime woonkamer te verkleinen en een derde slaapkamer te realiseren. Zie hiervoor ook de bijgevoegde plattegrond.

Keuken:
Het eenvoudige L-vormige keukenblok is aan de voorzijde van het huis gelegen.

Slaapkamers:
De woning is voorzien van twee slaapkamers. De master bedroom geeft toegang tot het balkon. Een derde slaapkamer is mogelijk.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de badkamer.

Buitenruimte:
Het balkon heeft een oppervlakte van 12 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement.

Berging:
In de onderbouw van het complex bevindt zich een praktische berging.

Roerende zaken(lijst):
Zij de bijgevoegde ingevulde lijst van zaken.

Parkeren
Het is mogelijk uw auto middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex te parkeren.
Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren. Bewoners komen direct in aanmerking voor een parkeervergunning. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 168,82 per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,- per maand. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale blokverwarming.

Technische installaties
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 zijn van kracht. Het huidige tijdvak loopt tot 2035.
De jaarlijkse vaste canon bedraagt € 80,30.

Vanaf 2035 zal (bij een overstap naar eeuwigdurende erfpacht in 2018 of in 2019) de canon € 125,- per jaar gaan bedragen.
Eeuwigdurend afkopen is bij een overstap in 2018 of in 2019 mogelijk tegen een richt bedrag van € 3.434,- (excl.notariskosten).

Deze bedragen zijn indicatief en gebaseerd op de rekentool van de Gemeente Amsterdam. U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van de rekentool.

Beheer
Het beheer en de administratie wordt verzorgd door de firma Intrema.
Er wordt minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd. De VVE stukken zijn bij ons op kantoor beschikbaar.

Bouw- en Woningtoezicht
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Energie (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel.

Roerende Zaken
Conform de ingevulde Lijst van Zaken

Oplevering:
De oplevering vindt plaats in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 285.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 168,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 77 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 249 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse E Energie einddatum 08-11-2028 Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie D Perceelnummer 5744 Index A16 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 80,30 per jaar
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 871, 1064 EC Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.