Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Burgemeester Hogguerstraat 345 in Amsterdam 1064 CR

Burgemeester Hogguerstraat 345

1064 CR Amsterdam
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

DRIE/VIER kamer appartement op de tiende woonlaag (dit is de twaalfde verdieping) in een complex uit 1962 dat op een zeer aantrekkelijke locatie ligt: het grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark.

De wijk Slotermeer wordt goed omsloten door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. De wijk kenmerkt zich door laagbouw,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 79 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

DRIE/VIER kamer appartement op de tiende woonlaag (dit is de twaalfde verdieping) in een complex uit 1962 dat op een zeer aantrekkelijke locatie ligt: het grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark.

De wijk Slotermeer wordt goed omsloten door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden (jachthaven, restaurant, terras).

Vanaf het balkon heeft u prachtig uitzicht over de omgevingen en de Sloterplas.

De separate berging is gelegen in de onderbouw.
De woning is op fietsafstand van de binnenstad gelegen.
Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.

Indeling:
Het appartement heeft de volgende indeling:
Galerij met meterkast, entree, gang/hal, toiletruimte, berging, eetkamer aan de voorzijde, badkamer voorzien van wastafel en ligbad, eenvoudige keuken, woonkamer met toegang tot een balkon op het westen, twee slaapkamers.

Buitenruimte:
Vanuit het appartement en het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de Sloterplas, het park en het groen. Het balkon heeft een oppervlakte van 13 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement.

Berging:
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren:
Het is mogelijk uw auto middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 195,54 per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten:
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,- per maand. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale blokverwarming.

Technische installaties:
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht:
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon voor deze woning bedraagt € 80,29 per jaar. De canon kan voor het eerst worden herzien op 1 januari 2036, de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955 zijn van kracht.

Vanaf 2035 zal (bij een overstap naar eeuwigdurende erfpacht in 2018 of in 2019) de canon € 125,- per jaar inclusief een indexering vanwege inflatie in 2018 (excl. notariskosten) gaan bedragen.
Eeuwigdurend afkopen is bij een overstap in 2018 of in 2019 mogelijk tegen een richt bedrag van € 3.352,- (excl.notariskosten).

Indien u het huidige en het eeuwigdurende tijdvak wenst af te kopen (u betaalt nooit meer erfpacht) bedraagt de richtprijs op basis van een overstap in 2018 of 2019 € 4.358 direct, excl. notariskosten.

Deze bedragen zijn indicatief en gebaseerd op de rekentool van de Gemeente Amsterdam.
U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van deze rekentool.

Beheer:
Het beheer en de administratie wordt professioneel verzorgd.
Over het algemeen wordt er minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd.

Bouw- en Woningtoezicht:
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Milieudienst:
Uit navraag bij de Milieudienst van de gemeente Amsterdam is gebleken dat er geen ondergrondse en bovengrondse tanks bekend zijn (zie bijgevoegde informatie).

Energie (EPA):
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel.

Roerende Zaken:
Conform de ingevulde Lijst van Zaken

Oplevering:
In overleg, dit kan snel.
Koper krijgt een appartementsrecht geleverd door de verkoper.

Verkoopvoorwaarden:
Namens de verkopers wordt gemeld dat zij niet zelf in het verkochte hebben gewoond en dat er in de koopakte een ouderdomsclausule wordt opgenomen. Er wordt tevens in de koopakte een asbest clausule opgenomen. Er wordt gewerkt met een vaste koopakte, welke wordt ondertekend op ons kantoor.

Er wordt gewerkt met een vaste notaris, te weten Denton in Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 285.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 195,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 79 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 255 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 12e woonlaag Balkon Ja Energie Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming, Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie D Perceelnummer 5742 Index A149 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 80,29 per jaar
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 345, 1064 CR Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.