Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Burgemeester Hogguerstraat 1043 in Amsterdam 1064 EG

Burgemeester Hogguerstraat 1043

1064 EG Amsterdam
Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

DRIE/VIER KAMER appartement op de achtste verdieping (tiende woonlaag) aan de populaire Burgemeester Hogguerstraat. De woning heeft een prachtig uitzicht over de Sloterplas, is voorzien van een laminaat vloer en dubbele beglazing.

De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen.
Het complex aan de Burgemeester...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 79 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

DRIE/VIER KAMER appartement op de achtste verdieping (tiende woonlaag) aan de populaire Burgemeester Hogguerstraat. De woning heeft een prachtig uitzicht over de Sloterplas, is voorzien van een laminaat vloer en dubbele beglazing.

De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen.
Het complex aan de Burgemeester Hogguerstraat telt een dertiental woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften.

Het complex is gebouwd in de periode 1960-1970 en beschikt over een actieve huismeester.
Dit appartementsrecht bevindt zich in het derde flatgebouw, bergingen bevinden zich op de begane grond.

Voor de deur van het appartement bevinden zich het recreatiegebied de Sloterplas, het Sloterpark en de jachthaven met Sloterstrand en het aangrenzend restaurant met terras.

Ook voorzieningen als winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich op korte afstand van de appartementen, Plein 40-45 is op fietsafstand van de woning gelegen.

Indeling:
Entree met meterkast, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De vertrekken bestaan thans uit een keuken, een woonkamer en drie slaapkamers, een badkamer, toiletruimte en een ruime hal. Daarnaast is er een groot balkon op het westen gelegen en een berging in de onderbouw.

Woonkamer:
De woonkamer is op het westen gelegen, voorzien van een laminaat vloer en geeft toegang tot het zonnige balkon op het westen.

Keuken:
Het keukenblok bevindt zich aan de voorzijde van het huis, het is voorzien van een inductie kookplaat, een oven en een losse koelkast. De wasmachine aansluiting bevindt zich in de keuken.

Slaapkamers:
Thans zijn er drie slaapkamers in het appartement gerealiseerd. Met een eenvoudige ingreep is dit terug te brengen naar twee of één slaapkamer en wordt de woonkamer optimaal benut.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel.

Buitenruimte:
Het balkon heeft een oppervlakte van 12 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement.

Berging:
In de onderbouw van het complex bevindt zich een praktische berging.

Roerende zaken(lijst):
Zij de bijgevoegde ingevulde lijst van zaken.

Parkeren
Het is mogelijk uw auto middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex te parkeren.
Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren. Bewoners komen direct in aanmerking voor een parkeervergunning. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 168,82 per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,- per maand. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale blokverwarming.

Technische installaties:
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht:
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse vaste canon voor deze woning bedraagt € 79,16 per jaar. De canon kan voor het eerst worden herzien op 1 januari 2036, de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955 zijn van kracht.

Vanaf 2035 zal (bij een overstap naar eeuwigdurende erfpacht in 2018 of in 2019) de canon € 125,- per jaar inclusief een indexering vanwege inflatie in 2018 (excl. notariskosten) gaan bedragen.
Eeuwigdurend afkopen is bij een overstap in 2018 of in 2019 mogelijk tegen een richt bedrag van € 3.434,- (excl.notariskosten).

Deze bedragen zijn indicatief en gebaseerd op de rekentool van de Gemeente Amsterdam.
U kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van deze rekentool.

Beheer:
Het beheer en de administratie wordt verzorgd door Intrema Advies en Beheer.
Over het algemeen wordt er minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd.
Alle relevante stukken zijn op kantoor aanwezig.

Bouw- en Woningtoezicht:
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Milieudienst:
Uit navraag bij de Milieudienst van de gemeente Amsterdam is gebleken dat er geen ondergrondse en bovengrondse tanks bekend zijn (zie bijgevoegde informatie).

Energie (EPA):
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel D.

Roerende Zaken:
Conform de ingevulde Lijst van Zaken

Oplevering:
In overleg, dit kan snel.
Koper krijgt een appartementsrecht geleverd door de verkoper.

Verkoopvoorwaarden:
Namens de verkoper wordt gemeld dat deze niet zelf in het verkochte heeft gewoond en dat er in de koopakte een ouderdomsclausule wordt opgenomen. Er wordt tevens in de koopakte een asbest clausule opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 285.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 168,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 79 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 251 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 8e woonlaag Energie Energieklasse D Energie einddatum 29-05-2028 Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming, Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie D Perceelnummer 5744 Index A102 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 79,16 per jaar
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 1043, 1064 EG Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.