Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Haarlemmermeerstraat 149 -Ii in Amsterdam 1058 JX

Haarlemmermeerstraat 149 -II

1058 JX Amsterdam
Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Omschrijving

DRIE/VIER-kamer appartement (opp. circa 61 m2) op een unieke plek aan de Haarlemmermeerstraat in de gezellige Hoofddorpplein buurt. Het appartement ligt op EIGEN GROND!

Hardlopen of bootcampen doe je in het Vondelpark of het Rembrandtpark, de Jordaan is slechts tien minuten fietsen en talloze gezellige cafes en restaurantjes bevinden zich praktisch om de hoek.

Dit...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1929 Woonoppervlakte 61 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

DRIE/VIER-kamer appartement (opp. circa 61 m2) op een unieke plek aan de Haarlemmermeerstraat in de gezellige Hoofddorpplein buurt. Het appartement ligt op EIGEN GROND!

Hardlopen of bootcampen doe je in het Vondelpark of het Rembrandtpark, de Jordaan is slechts tien minuten fietsen en talloze gezellige cafes en restaurantjes bevinden zich praktisch om de hoek.

Dit appartement valt binnen het kwaliteitsniveau van de "opknapper".
Om van deze woning op toplocatie je droomhuis te maken, steek je graag je handen uit de mouwen!

INDELING:
Gezamenlijke entree op de begane grond.
Tweede verdieping: entree, hal, toiletruimte, twee slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het balkon, keuken met toegang tot het balkon, badkamer, woonkamer met erker, eetkamer (of derde slaapkamer).
Bovenste verdieping: zolderkamer met daglicht toetreding, licht, elektra en water afvoer.

Woonkamer en keuken:
De woonkamer met erker bevindt zich aan de voorzijde van het pand en kijkt uit over de Haarlemmermeerstraat. De woonkamer is thans opgedeeld in een zitkamer en een eetkamer. In de woonkamer bevindt zich een gaskachel, in de keuken een geiser. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en geeft toegang tot het balkon.

Slaapkamers:
Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. Beide kamers geven toegang tot het balkon.
Het is mogelijk om van de zitkamer aan de voorzijde een derde slaapkamer te maken.

Badkamer:
De badkamer verkeert in originele staat en is voorzien van een douche. De afvoer voor de wasmachine bevindt zich ook in de badkamer.

Balkon:
Het balkon is gelegen aan de achterzijde van de woning en strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement. Het balkon meet een lengte van 7 meter.

Zolderkamer:
Op de vierde verdieping bevindt zich aan de voorzijde van het pand een zolderkamer/berging van circa 11 m2.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk in de straat en de omliggende straten. Bewoners komen in aanmerking voor een parkeervergunning. Voor het verkrijgen van informatie inzake wachttijden verwijzen wij naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Roerende zaken:
Zie de ingevulde lijst van zaken.

Grondsoort:
Het appartementsrecht is gelegen op EIGEN GROND.

Energielabel:
Verkoper overhandigt koper een energie label G.

VvE en servicekosten:
De Vereniging van Eigenaars wordt beheerd door de vier bewoners van het pand.
De servicekosten voor dit appartement en bijbehorende zolder kamer bedragen € 50,- per maand.
Gezien het aanwezige verschil tussen de houten en de aluminium kozijnen het pand, is er besloten dat onderhoud en vervanging ten laste komt van individuele eigenaars, zoals dat ook al voor de achterkant van het pand geldt.
Pas als alle kozijnen van hout zijn, kan worden besloten onderhoud onder te brengen bij de VvE.
Thans zijn de kozijnen op twee hoog aan de voorkant van aluminium en voorzien van dubbele beglazing.
De achterzijde is voorzien van houten deuren en kozijnen met enkele beglazing.

Oplevering & Koopakte:
Oplevering van het appartement vindt plaats in overleg.
In de koopakte wordt een ouderdomsclausule, een asbest clausule en een niet zelfbewonings clausule opgenomen.

Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd in Amsterdam of Amstelveen. Het koopcontract dat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam.
De keuze van de notaris is aan koper.
Indien koper binnen deze 2 werkdagen geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwjaar 1929 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg Indeling Woonoppervlakte 61 m² Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Externe bergruimte 11 m² Inhoud 231 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse G Energie einddatum 01-05-2028 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeergarage Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 50,00 Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie O Perceelnummer 2590 Index A3 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Haarlemmermeerstraat 149 -II, 1058 JX Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.