Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Geuzenstraat 73 Iii in Amsterdam 1056 KB

Geuzenstraat 73 III

1056 KB Amsterdam
Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Omschrijving

Gezellig TWEE (voorheen DRIE) kamer appartement (circa 50 m2) met zonnig balkon op het westen in het hippe stadsdeel West, met veel diversiteit aan winkels en restaurants aan De Clercqstraat, de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat en de natuurlijk zeer nabij de "Hallen", de Jordaan, de grachtengordel en het Leidseplein.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 50 m² Aantal kamers 3 Bijzonderheden Monumentaal pand
Lees meer

Omschrijving

Gezellig TWEE (voorheen DRIE) kamer appartement (circa 50 m2) met zonnig balkon op het westen in het hippe stadsdeel West, met veel diversiteit aan winkels en restaurants aan De Clercqstraat, de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat en de natuurlijk zeer nabij de "Hallen", de Jordaan, de grachtengordel en het Leidseplein.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (ring A-10) en het openbaar vervoer (tramlijnen 12,13 en 14 naar o.a. Amsterdam Centraal Station).

De woning maakt deel uit van het complex Geuzenhof I en heeft de status als gemeentelijk monument.

Indeling:
Middels het trappenhuis bereik je de derde woonverdieping. In het trappenhuis is ook de schacht met de nieuw aangelegde CV-installatie. Vanaf de overloop is er toegang tot de meterkast en het appartement.

Entree appartement, hal met garderobe mogelijkheden, keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon op het westen, slaapkamer eveneens met toegang tot het balkon, badkamer met wastafel, toilet en douche, woonkamer in L-vorm. Een tweede slaapkamer kan worden gerealiseerd door het woongedeelte op te delen of door de keuken te verplaatsen naar de woonkamer.

De woning is aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en aan de voorzijde van houten kozijnen, eveneens met dubbel glas.

Woonkamer:
De woonkamer ligt op het oosten (ochtendzon) en kan eventueel nog opgedeeld worden zodat er een tweede slaapkamer gemaakt kan worden.

Keuken en badkamer:
De keuken ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot het balkon. De keuken is gedateerd en aan vervanging toe.
De badkamer ligt in het midden van het appartement en beschikt over een wastafel, douche en toilet. De badkamer is net als de keuken gedateerd en aan vervanging toe.

Slaapkamer:
Het appartement beschikt momenteel over één slaapkamer met een oppervlakte van circa 10 m2. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het balkon op het westen. Een tweede kamer kan aan de voorzijde gemaakt worden.

Buitenruimte:
Het appartement beschikt over een balkon op het westen. Het balkon is toegankelijk vanuit de keuken en vanuit de slaapkamer.

Vanuit het appartement is er zicht op de riante gemeenschappelijke groene binnentuin waar je als bewoner van het complex heerlijk rustig kan zitten of picknicken en genieten van de zon.

Berging:
In de onderbouw van het complex is er een individuele lattenberging.

Servicekosten en VVE beheer:
De maandelijkse servicekosten bedragen € 96,55. Het beheer van de VVE is in professionele handen van Rappange. De onderhoudsplanning en de notulen van de laatste vergadering zijn bij ons op kantoor aanwezig. De voorschot bijdrage bestaat uit service kosten en exploitatie kosten, deze worden onder meer besteed aan de glas- en opstalverzekering, het stroomverbruik van gemeenschappelijke gedeelten, waterverbruik, tuin- en dakonderhoud, reguliere werkzaamheden en een reservering voor groot onderhoud. Ook is er een vergoeding in verwerkt voor de vernieuwde CV-installatie die dit jaar is aangelegd.

Roerende zaken:
Zie ingevulde roerende zakenlijst.

Parkeren:
De auto kan voor de deur van het pand geparkeerd worden. Bewoners komen in aanmerking voor een bewonersvergunning. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Gemeente Amsterdam.

Energielabel:
Het gebouw heeft de status van een gemeentelijk monument.
Verkoper beschikt derhalve niet over een energieprestatiecertificaat.

Grondsoort:
Het appartement is gelegen op grond in eigendom van de Gemeente Amsterdam.
Het huidige tijdvak loopt tot 31-08-2058, de erfpacht is tot die tijd afgekocht; de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van kracht.

Oplevering & Bijzonderheden:
In overleg met de verkoper wordt een datum voor overdracht afgesproken, doch niet eerder dan medio januari 2018.
In de koopakte wordt een ouderdoms-clausule opgenomen.

Bijzonderheden:
- gemeentelijk monument;
- actieve VvE, professioneel beheerd door Rappange;
- oplevering in overleg;
- woonoppervlakte circa 50 m2 (meet instructie);
- perfect voor starters/studenten;
- vernieuwde CV middels de VVE;
- voortdurend recht van erfpacht, afgekocht tot 31-08-2058:
- ouderdomsclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.-
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 250.000,- kosten koper Servicekosten € 96,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Bovenwoning Subtype woning Etagewoning permanent Bouwperiode 1931-1944 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 50 m² Inhoud 130 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel Bouwjaar C.V.-Ketel 2017 Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Dubbel glas Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, parkeergarage Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 96,00 Voorzieningen TV-Kabel Ja Kadaster: L 3120 Sloten Afgekocht tot 2058-08-31
Route van naar Geuzenstraat 73 III, 1056 KB Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.