Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Burgemeester Hogguerstraat 239 in Amsterdam 1064 CN

Burgemeester Hogguerstraat 239

1064 CN Amsterdam
Vraagprijs € 300.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

DRIE kamer appartement op de achtste woonlaag in een complex uit 1962 dat op een zeer aantrekkelijke locatie ligt: het grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark.

De wijk Slotermeer wordt goed omsloten door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 78 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

DRIE kamer appartement op de achtste woonlaag in een complex uit 1962 dat op een zeer aantrekkelijke locatie ligt: het grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark.

De wijk Slotermeer wordt goed omsloten door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden (jachthaven, restaurant, terras).

Vanaf het balkon heeft u prachtig uitzicht over de omgevingen en de Sloterplas.

De separate berging is gelegen in de onderbouw.
De woning is op fietsafstand van de binnenstad gelegen.
Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.

Indeling:
Het appartement heeft de volgende indeling:
Galerij met meterkast, entree, gang, toiletruimte, berging, woonkamer/eetkamer, badkamer voorzien van wastafel en douche, eenvoudige keuken, woonkamer met toegang tot een balkon op het westen, twee slaapkamers.

Buitenruimte:
Vanuit het appartement en het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de Sloterplas, het park en het groen. Het balkon heeft een oppervlakte van 13 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement.

Berging:
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren:
Het is mogelijk uw auto middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 195,54 per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten:
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,- per maand. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale blokverwarming.

Technische installaties:
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht:
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon voor deze woning bedraagt € 80,29 per jaar. De canon kan voor het eerst worden herzien op 1 januari 2036, de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955 zijn van kracht.

Beheer:
Het beheer en de administratie wordt professioneel verzorgd.
Over het algemeen wordt er minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd.

Bouw- en Woningtoezicht:
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Milieudienst:
Uit navraag bij de Milieudienst van de gemeente Amsterdam is gebleken dat er geen ondergrondse en bovengrondse tanks bekend zijn (zie bijgevoegde informatie).

Energie (EPA):
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel.

Roerende Zaken:
Conform de ingevulde Lijst van Zaken

Oplevering:
In overleg, dit kan snel.
Koper krijgt een appartementsrecht geleverd door de verkoper.

Verkoopvoorwaarden:
Namens de verkopers wordt gemeld dat zij niet zelf in het verkochte hebben gewoond en dat er in de koopakte een ouderdomsclausule wordt opgenomen. Er wordt tevens in de koopakte een asbest clausule opgenomen. Er wordt gewerkt met een vaste koopakte, de akte wordt ondertekend op ons kantoor.

Er wordt gewerkt met een vaste notaris, te weten Denton in Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 300.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 195,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 78 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 252 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 8e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming en stadsverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie D Perceelnummer 5742 Index A96 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 80,29 per jaar
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 239, 1064 CN Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.