Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Burgemeester Hogguerstraat 271 in Amsterdam 1064 CP

Burgemeester Hogguerstraat 271

1064 CP Amsterdam
Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen met een inspirerend uitzicht over de stad en de Sloterplas!

Comfortabel DRIE/VIER kamer appartement van circa 78 vierkante meter op de 9de woonlaag in een goed onderhouden complex.

Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften. De bergingen bevinden zich op de begane grond. Het complex is gebouwd in 1964, beschikt over een actieve...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 78 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Kaart

Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 271, 1064 CP Amsterdam

Omschrijving

Wonen met een inspirerend uitzicht over de stad en de Sloterplas!

Comfortabel DRIE/VIER kamer appartement van circa 78 vierkante meter op de 9de woonlaag in een goed onderhouden complex.

Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften. De bergingen bevinden zich op de begane grond. Het complex is gebouwd in 1964, beschikt over een actieve huismeester en is op een zeer aantrekkelijke locatie gelegen: het grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark.
Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.

De wijk Slotermeer wordt goed omsloten door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand.
De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over Amsterdam West, de jachthaven en de Sloterplas.

De separate berging is gelegen in de onderbouw.
De woning is op fietsafstand van de binnenstad gelegen.

Indeling:
Het appartement heeft de volgende indeling:
Begane grond: Gemeenschappelijke afgesloten entree, trappenhuis en lift, berging.
Negende woonverdieping: Galerij, meterkast, entree appartement, gang/hal, badkamer, keuken, toiletruimte, twee slaapkamers aan de achterzijde, eetkamer / derde slaapkamer aan de voorzijde, woonkamer, balkon op het westen.

Woonkamer en keuken:
De woonkamer is gesitueerd op het westen en is thans opgedeeld in een woonkamer en een eetkamer. De totale oppervlakte van de kamers samen is 33 m2. Door de grootte van de woon-/eetkamer is er gemakkelijk een derde slaapkamer te realiseren.

De dichte keuken bevindt zich aan de galerij zijde van het appartement.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel.

Slaapkamers:
Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, een derde slaapkamer is aan de voorzijde gemakkelijk te realiseren.

Buitenruimte:
Vanuit het appartement en het balkon heeft u een schitterend uitzicht over de Sloterplas, het park en het groen. Het balkon heeft een oppervlakte van 12 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement.

Berging:
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren:
Het is mogelijk uw auto middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 245,81 per maand. Dit bedrag is inclusief een voorschot op de stookkosten van € 85,- euro per maand. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten.
De appartementen worden verwarmd door middel van centrale blokverwarming.

Technische installaties:
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht:
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse vaste canon voor deze woning bedraagt € 82,55 per jaar. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 zijn van kracht. Het huidige tijdvak loopt tot 2035.

Beheer:
Het beheer en de administratie wordt verzorgd door de Newomij gevestigd te Amsterdam. Over het algemeen wordt er minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd.

Bouw- en Woningtoezicht:
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Energie (EPA):
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel.

Roerende Zaken:
Conform de ingevulde Lijst van Zaken

Oplevering & Bijzonderheden:
Oplevering in overleg.
Verkoper heeft niet in het verkochte gewoond; in de koopakte wordt een niet bewoners-clausule, een ouderdoms-clausule en een asbest-clausule opgenomen.

Koopakte:
Voor de verkoop dient er gebruik gemaakt te worden van een notaris die werkt met Model Koopakte Ring Amsterdam.
Er wordt gewerkt met een vaste koopakte en een vaste notaris, zijnde; Notariskantoor Dentons Boekel te Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 225.000,- kosten koper Servicekosten € 160,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 78 m² Inhoud 287 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Verwarming Blokverwarming Warmwater Centrale voorziening Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk, Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 245,00 Voorzieningen TV-Kabel Ja Lift Ja Kadaster: D 5742 Sloten Lasten € 82,55 per jaar
Route van naar Burgemeester Hogguerstraat 271, 1064 CP Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.