Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Sijlhoff 40 -Iii in Amsterdam 1082 ER

Sijlhoff 40 -III

1082 ER Amsterdam
Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Omschrijving

Voormalig vier kamer appartement uitbreidbaar naar een oppervlakte van circa 130 m2, in een goed onderhouden laagbouw complex aan het Sijlhoff en nabij het winkelcentrum Groot Gelderlandplein.

Het appartement is uitgerust met een balkon op het westen en een berging in de onderbouw. De basisafmeting is thans 79 m2 maar met een aan te brengen ontsluiting naar de zolder, kan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1962 Woonoppervlakte 79 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Kaart

Route van naar Sijlhoff 40 -III, 1082 ER Amsterdam

Omschrijving

Voormalig vier kamer appartement uitbreidbaar naar een oppervlakte van circa 130 m2, in een goed onderhouden laagbouw complex aan het Sijlhoff en nabij het winkelcentrum Groot Gelderlandplein.

Het appartement is uitgerust met een balkon op het westen en een berging in de onderbouw. De basisafmeting is thans 79 m2 maar met een aan te brengen ontsluiting naar de zolder, kan de uitbreiding gerealiseerd worden.

Door de gehele woning m.u.v. de badkamer is een houten vloer aangebracht.
Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

Het nabij gelegen Amstelpark biedt voldoende recreatie mogelijkheden.
In de directe omgeving zijn er ruime openbaar vervoer voorzieningen, zoals bus-, tram- en sneltram verbindingen.

Ook met eigen vervoer zijn de A10 (Ring Amsterdam) en de A9 in ‘no time’ te bereiken.
De dagelijkse boodschappen kunnen zowel aan het Gelderlandplein worden gekocht als bij de winkels aan de Buitenveldertselaan en nabij de Kastelenstraat.

INDELING:
Entree, bellentableau, brievenbussen, trappenhuis naar het appartement op de derde verdieping.
Derde verdieping: meterkast op de gang, toegang tot de riante zolder, toegang tot het appartement, hal, keuken aan de achterzijde, balkon op het westen, separaat toilet, badkamer, woonkamer, twee slaapkamers, berging in de onderbouw.

Woonkamer en keuken:
De doorzonwoonkamer is opgedeeld in een zit-gedeelte en een eet-gedeelte. Door de beide raampartijen aan zowel de voor- als de achterzijde, is de ruimte aangenaam licht.

De dichte keuken is uitgerust met inbouw apparatuur van Zanussi en Bauknecht, heeft een kunststof werkblad en geeft toegang tot het zonnige balkon.

Slaapkamers:
De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van het appartement, de tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Deze tweede slaapkamer, thans in gebruik als study, geeft toegang tot het balkon.

Badkamer:
De badkamer is uitgevoerd in een beige/grijze kleurstelling en voorzien van inbouw verlichting, een douchecabine, en een wastafelmeubel. De wasmachine en droger kunnen in de badkamer worden opgesteld.

Buitenruimte:
Het balkon is vanuit de keuken en een slaapkamer te betreden en is op het westen gesitueerd. Het balkon heeft een oppervlakte van circa 6,7 m2.

Zolder & Berging:
Boven de woning bevindt zich een zolder ruimte van gemiddeld 52 m2. Deze is eenvoudig bij de woning te betrekken om zo het woonoppervlakte royaal te vergroten. Toestemming van de VvE hier voor is reeds verkregen.

In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren:
Het is mogelijk uw auto middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex te parkeren. Bewoners komen in aanmerking voor een parkeervergunning. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Grondsoort:
De woning ligt op grond in eigendom van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van kracht. De erfpacht is afgekocht tot een met 31-08-2051.

Servicekosten en VvE beheer:
De VvE wordt professioneel beheert door VvE Beheer Amsterdam.
Relevante stukken zijn op kantoor aanwezig.
De maandelijkse bijdrage bedraagt € 215,09. Dit is inclusief een voorschot stookkosten (blokverwarming).
Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten.

Technische installaties:
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels centrale voorziening.

Bouw- en Woningtoezicht:
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Energie (EPA):
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel.

Roerende Zaken:
Conform de ingevulde Lijst van Zaken.

Oplevering:
In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1962 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 79 m² Overige inpandige ruimte 52 m² Inhoud 452 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een zolder Balkon Ja Energie Verwarming Blokverwarming Warmwater Geiser eigendom Isolatie Dubbel glas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 215,00 Voorzieningen TV-Kabel Ja Kadaster: AK 3599 AMSTERDAM AK Afgekocht tot 2051-08-31
Route van naar Sijlhoff 40 -III, 1082 ER Amsterdam

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.